Kikki søger nyt hjem

Nyborg 8. januar 2020.

Kikki er en sød abyssinier med stamtavle fra juli 2013

Hun har en aby’s nysgerrige og energiske sind, men desværre også lidt nervøs. Hun elsker at være med under tæppet på sofaen og kommer helt op i hovedet på dig, når HUN mener, at hun skal kæles med. Hun elsker at ligge i en solstråle eller på radiatoren.

Hun vil gerne være med i det du foretager dig, om det er vasketøj, sengetøj eller madlavning, så kan du forvente at hun vil deltage. Og hun elsker, hvis du lader en smule afskåret kød falde af til hende.

Med lad ikke din mad stå fremme på køkkenbordet, uanset hvor mange gange du har fortalt hende, at hun ikke må gå på bordet. Hun kan ikke modstå fristelsen og hun er altædende, hvis hun får lov.

Kikki er indekat – hun vil formentlig trives i en løbegård eller lignende, men ellers er hun ikke en egnet udekat. Hendes nysgerrige sind vil højst sandsynlig bringe hende op i det højeste træ på få minutter.

Hun er en slank model. Spiser fortrinsvis vådfoder og en smule tørfoder, hvis der ikke er andet.

Vi må desværre erkende, at hun ikke trives I vores hjem. Hun stresser rundt med vores anden hunkat og bryder sig ikke om vores to små børn og alle vores gæster. Hun er flyttet to gange i hendes liv og den sidste tog hende lang tid at komme over.

Vores lille Kikki fortjener et hjem, hvor der er plads til hende. Det skal være et roligt hjem, uden børn eller andre katte. Det skal være et hjem med tålmodighed.

Det tager tid for Kikki at knytte sig til fremmede, men når hun først har kastet sin kærlighed på dig, så ELSKER hun dig. Herhjemme er hun meget knyttet til mig og ikke så meget til min mand.

Jeg håber inderligt, at der er nogen derude, der har lyst til at give hende et bedre hjem end vi har formået.

For mere info kontakt Nadja på Nyborg Dyrehospital 65311018 eller på mail: Nadja@nyborgdyrehospital.dk