Lunas genoptræning

I april 216 skete det alle vi hundeejere frygter, nemlig at ens bedste ven kommer slemt til skade.
Vores dejlige golden retriever, LUNA, fik en slem korsbåndsskade på det ene bagben. Operation var udelukket, da det andet bagben ikke ville kunne holde til den ekstra belastning, grundet en løs knæskal.

Luna

Luna startede hos Nyborg Dyrehospital, ved fysioterapeut Anette, i vandterapi, og selvom Anette ikke ville love noget, så holdt hun modet oppe på os. Dog må vi indrømme, at efter 10 gange vandterapi troede vi ikke rigtig på, at Luna ville blive rask igen og vi overvejede meget, om Luna skulle have love til at sove for altid. Anette blev dog ved med at være positiv og i dag, 4 mdr. efter skaden, er vi meget taknemmelig for Anettes hjælp, for Luna har nu et godt liv igen.

En ting er, at vi som ejere, kan lide at komme på Nyborg Dyrehospital, men vigtigst af alt er, at Luna elsker at komme der og få vandterapi og godbidder hos Anette, og masser af nusseture af hele personalet.

Luna er nu ”næsten” rask, men vil altid have et behov for træning og at få vandterapi en gang imellem.

Som hundeejer ønsker man at se hurtige fremskridt, men én ting har vi lært, og det er at man skal væbne sig med tålmodighed. Tro på de små fremskridt, og at det kan være en længere proces. Og vigtigst – at have en god sygeforsikring til sin hund

Vi kan varmt anbefale Nyborg Dyrehospital og vandterapi

Karina, Kim og Luna