Blackie overvandt sine smerter med vandterapi

Blackie, på 11 år, har i mange år lidt af forkalkning i rygsøjlen og haft besvær med at gå pænt og være en rigtig hund pga smerter. Anette spurgte om vi ville prøve at gå til hundesvømning hos dem, hundesvømning !!!!

Ja Blackie skulle op i et akvarie, så ville der blive fyldt vand i til omkring maven på Blackie og man kunne hæve den ene ende af akvariet så der kom stigning på. Hmm tænkte lidt over det da vi var lidt skeptiske over for det, men valgt at prøve for at give Blackie en chance mere. De første par gange kunne vi ikke rigtig se noget andet en hund der synes det var sjovt at bade ;-)

Men så skete der noget. Blackie tabte sig 2 kg. Vi fik nogen øvelser som skulle laves hjemme i dagligdagen samt den ugentlige svømmedag hos Nyborg dyrehospital, samt gode gåture op af bjerget i Davinde søerne, det bar frugt. Alle disse råd og svømmeture fra Nyborg Dyrehospital har hjulpet så meget at Blackie nu har et fornuftigt liv, har tabt sig 5 ½ kg og kan rende rundt som en rigtig hund.

Så stor tak til Anette.

Michael Jørgensen