Hvalpe fortsætter store racer/små

Hundetræning for øvedeKurset henvender sig til hunde der i forvejen har gået til træning.

Holdstart torsdag d. 8. feburar 2018.

Fortsætter små racer   kl. 17.00.

Fortsætter store racer kl 18.15.

Pris: 650,- kr.

• Træningen forløber over 5 gange.
  • Hver træning forventes at vare ca. 1 time.
  • Træningen varetages af adfærdstræner Nadja Engebjerg

Som noget nyt træner vi hundene efter de nyeste metoder, hvor vi anvender et markørsignal, når hunden tilbyder den rette øvelse eller adfærd, frem for at lokke. Træning med markørsignal gør træningen både nemt og sjovt for hund og ejer.

Til træningen bedes I medbringe mange små bløde godbidder og gerne en klikker, hvis I vil anvende denne som markørsignal.

Tilmelding sker ved betaling, og kan ske direkte hos Nyborg Dyrehospital eller overførelse via. Netbank. Notere da alle de nødvendige oplysninger om ejer samt hund.

Reg nr. 3574
Konto nr. 3216142047 mobilepay 61 13 20 15

Tilmeldingen er bindende, og tilbagebetaling af pengene, eller overflytning til andet hold, kan kun ske hvis holdet bliver aflyst.

Der forbeholdes ret til at foretage ændringer i træningstidspunkter ved sygdom/vejrforhold. Evt. ændringer meddelelse senest kl. 14.00 på dagen for oprindeligt planlagt træning. Derfor bedes I tjekke hjemmesiden inden træning.

Man er endelig tilmeldt, når betalingen har fundet sted og får derved en bekræftelse på mail eller SMS.

Tilmelding - Nyborg Dyrehospital

Informationer om familien