Arnold genvandt balancen

ArnoldDa jeg en dag i november 2013 kom hjem fra arbejde, kunne min dengang 14-årige hanhund ikke rejse sig op, hele bagpartiet vaklede og han kunne slet ikke finde balancen og jeg måtte støtte ham, så han ikke væltede.

Efter et besøg hos dyrlægen – hvor han heldigvis havde fået så meget føling tilbage, at han kunne gå og stå igen – blev vi anbefalet, at starte med vandløbebånd ved Annette, og fik en tid allerede 2 dage efter.

Jeg selv kunne desværre ikke komme den dag, men jo hurtigere vi kom i gang, jo bedre, så jeg fik arrangeret at en anden kunne tage med. Det viste sig, at hans ene hofte sad skævt, hvorfor han fik en tur hos kiropraktoren og fik den sat på plads inden træningen med vandløbebåndet gik i gang. 

Allerede efter denne ene gang kom jeg hjem til en hund, jeg ikke havde set et stykke tid – han kom gøende i fuld firspring da jeg kom ind ad døren, og virkede allerede dér meget mere glad, end han havde været et stykke tid. Han var slet ikke til at kende – på en positiv måde.

Vi gik intensivt videre med træningen en gang om ugen, og der var hurtigt forbedring at spore. Han fik flere muskler bagtil. Jeg fik også øvelser med hjem, som jeg kunne lave med ham. Allerede efter 10 gange var han i rigtig god form af en 14-årig at være.

Det er nu godt 8 måneder siden, og jeg kommer stadig hver anden uge for at holde hans muskulatur ved lige, og har fået en rigtig glad – nu 15-årig – hund, som nu ind imellem ligefrem lunter af sted. Et resultat jeg aldrig havde turde håbe på, den novemberdag jeg mødte op på Nyborg Dyrehospital. 

– Marlene Hansen med min 15-årig Arnold