Nellie blev en glad og frejdig hund igen

Nellie

Jeg bemærkede flere gange, at Nellie satte sig ned og ikke ville med længere, når vi gik tur. Hun løb heller ikke, når hun var fri.

Jeg talte med Morten og Anette på Nyborg Dyrehospital om, at det var en god ide, at Nellie kom på deres løbebånd.

Vi aftale at komme d. 25.10.2012 og her fik vi den bedste hjælp af Anette så vi ikke gjorde noget forkert. Nellie var bare på ca 5 minutter første gang, og allerede her kunne Anette se, at Nellie ikke strakte igennem på det ene ben. Noget var galt.

Vi besluttede at starte med massage for at løse op, og det var sandelig tiltrængt. Vi valgte også at kontakte kiropraktor og Nellie fik sin første behandling den 29.10.2012.

Vi fortsatte med massage og det gik rigtig godt fremad med Nellie. Hun fik sin 2. kiropraktik d. 16.11.2012, og sikke fremskridt Altså må jeg konstatere, at de 3 ting, løbebånd, massage og kiropraktik, har givet mig en helt anden hund.

Nu er hun glad og frejdig. Vi besøger med jævne mellemrum løbebåndet. Vi er nu stoppet med kiropraktik, og fortsætter med massage.

Nellie er i dag en meget gladere hund, der løber og leger og kan gå mange lange ture uden at sætte sig. Hvor var det godt, at Anette opdagede, at der var noget i klemme.

Jeg kan varmt anbefale Nyborg Dyreklinik og ikke mindst Anette´s massage, når din hund har et problem.

Mange hilsner og tak fra ”Nellie” og Ena Foged Grandt