Tandbørstning og håndtering af din hund

Få en sundere og gladere hund. På vores nye håndteringskursus lærer din hund at få børstet tænder, klippet negle, børstet pels og at blive god til almindelig håndtering.

Kurset starter op mandag d. 05. maj 2014 kl. 18.00 og forløber over 4 mandage, hvor hver session forventes at vare 60 min.

Vi træner på klinikken hvor hundene gøres trygge. Vi kommer til at gennemgå følgende:

• Berøring mund, øre, poter og øjne
  • Blive tryg på klinikbordet
  • Negleklip
  • Tandbørstning

Da hundene skal have en god oplevelse bedes i medbringe en god portion godbidder samt en sulten hund.

Første trænings gang vil Dyrlæge Morten Redin holde et oplæg omkring tænder. Hvor emner som tandsygedomme, forebyggelse af disse, samt effektiviteten af tandbørstning, vil blive gennemgået. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om det aktuelle emne.

Første træningsgang er derfor uden hund.

Pris: 550,-kr

Hunden er tilmeldt træningen når betalingen har fundet sted. Betaling kan ske direkte hos Nyborg Dyrehospital eller overførelse via. Netbank. Notere da alle de nødvendige oplysninger om ejer samt hund.

Reg nr.: 35 74
Konto nr.: 32 16 14 20 47