Start for nye hold

HundetræningPå Nyborg Dyrehospital træner vi hundene med henblik på at passe ind i din dagligdag. Ved at investere i en god relation helt fra start, lægger du grundlaget for gensidig respekt og livslangt samarbejde.

Som altid er der Miljøtræning, hvor du kan træne din hund til at blive mega sej til Dogparkour og til mødet af nye og fremmede ting....

Har du ikke prøvet at træne med "Klik- konceptet", har du også mulighed for det på vores Cirkushold. Her er der mulighed for at gå i dybden med en selvvalgt øvelse og træne en masse tricks.

Skynd dig ind at blive tilmeldt et hold, der er nemlig begrænsede pladser på hvert hold, så alle har mulighed for at få den optimale vejledning.

Klik på en af nedenstående links og se, hvornår de forskellige træningshold starter:

Har du spørgsmål vedr. hundetræning, skriv til: nadja@nyborgdyrehospital.dk