Miljøtræning

Har I gået til træning gennem en længere periode og kunne godt tænkte jer at prøve noget nyt med jeres hund? Eller vil I gerne træne på en lidt anderledes og sjov måde?

Så er det her holdet for jer.

Næste holdstart: lørdag d. 06. januar. 2018. kl. 10.00.

Pris 550,- kr.

Naturen har mange forskellige agilityforhindringer at byde på, og disse vil vi udnytte.
Balancegang på en træstamme eller stå på to ben på en sten. Kun fantasien sætter grænserne.
Hundens muskler, balancen og sanser styrkes, det giver en dejlig velsimuleret og glad hund, som vil elske at træne med jer. Lær gode tricks til at gøre gåturen med jeres hund lidt mere sjov og udfordrende.

Der vil blive trænet  indkald på store områder, spor i skoven, og gå pænt i byen. Vi mødes et nyt sted til hver lektion og har et emne vi særligt fokuserer på. Emner og ønsker modtages gerne.

OBS. Der er muligt at betale pr. gang hvis man ikke har mulighed for at være med alle træningsgangene.

Pris 110,-kr

Husk:

• MANGE bløde og forskellige godbidder
  • Høm-Høm poser
  • Vand til hundene og jer selv
  • En masse godt humør & en sulten hund

Hunden skal have en god kropssele på, når vi træner, en lidt længere line er også at fortrække, dog ikke en flex line. Læs mere om hvorfor vi anbefaler sele her

Træningskalender

Lørdag d. 6/1  kl. 10.00.

Vi mødes foran staldene ved Juelsberg Gods

Juelsbergvej 11. 5800 Nyborg

Lørdag. 13/1 kl. 9.30.

Vi mødes ved Strandvænget

Skaboeshusevej, 5800 Nyborg

Søndag d.21/1 kl. 10.00.

Vi mødes ved Avnslev Sportsplads.

Kertemindevej, 5800 Nyborg.

Søndag d. 28/1 kl. 10.00.

Vi mødes på Nyborg Havn ved Lauses Grill

Lørdag d. 3/2 kl. 10.00.

Vi mødes ved P-pladsen ved Nyborg Rådhus

Træningen forløber over 5 gange hvor hver trænings session er 60 minutter, dog kan denne godt varier alt afhængig af hvor vi træner. Træningssted/tid kan ændres og aftales fra gang til gang.

Tilmelding sker ved betaling, og kan ske direkte hos Nyborg Dyrehospital eller overførelse via. Netbank. Notere da alle de nødvendige oplysninger om ejer samt hund.

Reg nr. 3574
Konto nr. 3216142047

Der forbeholdes ret til at foretage ændringer i træningstidspunkter ved sygdom/vejrforhold. . Derfor bedes I tjekke hjemmesiden inden træning.

Se billeder fra Miljøtræning her

Tilmelding - Nyborg Dyrehospital