Cirkus & Lineføring

Har I gået til træning gennem en længere periode og kunne godt tænkte jer at prøve noget nyt med jeres hund? Eller vil I gerne træne på en lidt anderledes og sjov måde?

Så er det her holdet for jer.

Næste holdstart:Torsdag d. 5. oktober kl. 19.00.

Pris: 650,- kr.

I hver enkelt træningstime går vi i dybden med en kategori eller en enkelt øvelse, og træner denne intensivt.

Følgende ting vi vil gennemgå

• Lineføring – ”gå pænt”
  • Agilityøvelser
  • Mental aktivering-spor samt søge øvelser
  • Sjove cirkuskunster
  • Milijøtræning i byen

Der vil selvfølgelig blive anvendt almindelige lydighedsøvelser og genopfriskning af disse. Er der særlige ønsker, vil jeg forsøge at efterkomme dem, så vidt det er muligt.

Vi ser helst hundene har seler på til lineføringsøvelserne. Læs mere om hvorfor her

Vi træner hundene, efter de nyeste metoder, hvor vi anvender et markørsignal, når hunden tilbyder den rette øvelse eller adfærd, frem for at lokke. Træning med markørsignal gør træningen både nemt og sjovt for hund og ejer.

Træningen forløber over 5 gange, hvor hver trænings session er 60 minutter.

Max 6 hunde på holdet

Tilmelding sker ved betaling, og kan ske direkte hos Nyborg Dyrehospital eller overførelse via. Netbank. Notere da alle de nødvendige oplysninger om ejer samt hund.

Reg nr. 3574
Konto nr. 3216142047 mobilepay 61 13 20 15

Der forbeholdes ret til at foretage ændringer i træningstidspunkter ved sygdom/vejrforhold. Evt. ændringer meddelelse senest kl. 14.00 på dagen for oprindeligt planlagt træning. Derfor bedes I tjekke hjemmesiden inden træning.

Man er endelig tilmeldt, når betalingen har fundet sted og får derved en bekræftelse på mail eller SMS.

Tilmelding - Nyborg Dyrehospital

Informationer om familien