Gavekort til dig

Nyborg DyrehospitalSKAF EN NY KUNDE
OG FÅ ET GAVEKORT PÅ 500 KR.
TIL NYBORG DYREHOSPITAL

Vi oplever ofte, at vores kunder anbefaler os til andre. Det er vi selvfølgelig meget glade for, så derfor vil vi gerne belønne de dygtigste ambassadører.

Hvis du anbefaler os til en der ikke er eller har været kunde hos os – og denne efterfølgende bestiller en tid hos en af vores dyrlæger, kvitterer vi med et gavekort på 500 kr. For at kunne anbefale os, kræver det at du selv er aktiv kunde, dvs. du skal have været inde hos vores dyrlæger, inden for de sidste 3 år.

Gavekortet kan bruges enten i vores butik, til et besøg hos dyrlægen eller hos en af vores andre behandlere – det er helt op til dig.

Husk at den nye kunde, skal oplyse personalet, når vedkommende booker tiden, om hvem der har anbefalet os.