Kiropraktik

Theresa Schumann - uddannet kiropraktor med speciale i hunde, katte og hesteNyborg Dyrehospital kan nu tilbyde kiropraktisk behandling af hunde og katte hos Theresa Schumann.  

Theresa Schumann er uddannet Cer. i veterinær kiopraktik med speciale i hunde/katte og heste. Kiropraktikken kan bruges som supplement til klinikkens arbejde med syge dyr, dyr med adfærdsændringer, efter operationer, afhjælpning af leddegigt og slitage hos brugshunde eller ældre hunde.

Kiropraktik er en velkendt behandlingsform, hvor bevægelsesindskrænkning eller låsninger kan løsnes ved brug af hænderne ( kiro betyder hånd og praktik betyder bevægelse). 

Alle former for låsninger eller bevægelsesindskrænkninger påvirker nervevævet i området og dermed også musklernes arbejde og udholdenhed i negativ retning. Derved er dyret nødt til at kompensere med for megen bevægelse et andet sted i kroppen, og derved kan overbelastninger opstå. 

Har du spørgsmål til dit dyrs behov for kiropraktisk undersøgelser og eventuelt behov for justeringer, kan du ringe til Nyborg Dyrehospital.

Pris og varighed

  • En behandling kan varer  mellem 30-40 minutter første gang og ca 20-30 minutter efterfølgende.
  • En typisk kiropraktisk behandling koster ca. 984,- kr.
  • Er dit kæledyr sygeforsikret dækker de fleste forsikringsselskaber en kiropraktisk behandling.

Aftal tid ved at ringe til: 
Nyborg Dyrehospital
Telefon: +45 65 31 10 18.