Prisliste for hundefrisør

Book i god tid!

Tina har ca. en måneds ventetid.smile Ring i god tid eller book hos hende med det samme efter jeres behandlinger.

Alle priser er inklusive. moms, men eksklusive udbørstning

- Alle behandlinger er inkl. negleklip.
- Filtertillæg: kr. 380-, pr time.
- Står racen ikke på listen? Ring og spørg hundefrisør Tina. 

Download priser

Hent prisliste her > 


Stortrim / Klip

Den mest almindelige type trim og klip. Hunden har typisk gået 3-4 måneder fra sidste gang den var til frisør.

Trim hver 8. uge
Gælder for trimme racer/ruhårs hunde. Der kommer hunden fast hver 8. uge. Det giver et pænt jævnt resultat. Hunden bliver aldrig kæmpe langhåret og aldrig helt korthåret.

Eftertrim
Gælder for trimme racer/ruhårs racer. Hunden kommer til trim 6-8 uger efter en stortrim, typisk hvis den er meget ulden, eller hvis den har været klippet, og man prøver at gøre pelsen strid igen. Har hunden gået mere end 5 måneder fra sidste trim, anbefaler man eftertrim for lige at tage den vildtfarende uld, samt hvis hunden er blevet tyndpelset.

6 ugers turnus
Gælder til hunde, der er i hvalpe/bamseklip. De kommer fast med 6 ugers mellemrum. 1. gang til klip og efter 6 uger til en vask og føn, hvor der også bliver klippet negle samt pels under og rundt om poter. Numsen bliver klippet fri og bliver studset foran øjnene. 6 uger efter kommer hunden til vask og føn samt hvalpeklip/bamseklip. På den måde har man hele tiden en lækker hund, og hvis man har problemer med at holde pelsen filter-fri hjemme, er det en god ordning, så man undgår, at hunden bliver klippet helt ned og bliver meget kort.

Hvalpe/bamseklip
Hvis hunden oprindelig er langhåret, men man ønsker dem lidt kortere uden at gøre dem helt korte. Tanken bag klippen er at efterligne, hvordan hunden så ud, da den var ca 4-8 måneder gammel. Lille, lækker bamse.

Nedklip
Her bliver hunden helt kortklippet med maskine. Typisk hvis hunden kommer og er meget filtret. Eller hvis man ønsker en hund, der er nem at holde i dagligdagen.

Terrierklip til pudler
Her klipper man hunden kort på kroppen med maskine og laver dejlig tykke bamse ben med saks, samt klipper top på hovedet og en fyldig hale.

SPAR 20% på neutralisering
Tilbuddet gælder fra 17. september til 31. oktober 2018. Læs mere

Fysioterapi

Fysioterapi

Vi tilbyder mange former for fysioterapi. Læs mere